Missie visie traject Gemeente Goes

sfeerimpressie-workshop-gemeente-goesEen missie, visie traject vertalen via de A3-methodiek in gedragen doelstellingen.

Een mooi voorbeeld van een sterke samenwerking tussen gemeentesecretaris en ondernemingsraad. Tijdens de workshop zijn we 2 dagen hard aan het werk geweest. Brainstormen, discussies, presentaties en analyses maken. Het tactisch en strategisch denken stond centraal. De deelnemers inspireerde elkaar naar een hoger gelegen doel. Namelijk de vertaling van de nieuwe missie, visie van de gemeente Goes naar realistisch en gedragen organisatie doelstellingen. Waarbij de taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden van betrokkenen, om deze doelen optimaal te kunnen realiseren, aan de orde waren.

Ook interesse voor een inspirerende workshop?
Mail ons: info@connectingall.nl

september 22, 2016

Tags: , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.