top of page
Zoeken
  • Connecting All

Basistraining: "Community denken en werken"

De stichting Dans van de Morgenstond heeft met succes de basistraining Community Denken en Werken van Connecting All gevolgd. Tijdens een 4 uur durende training zijn we aan de slag gegaan met de basis elementen van het kunnen zien en durven ervaren van de voice of customer. Op een interactieve wijze zijn de deelnemers met elkaar aan het werk gegaan met het vraagstuk: “Waarom zou een potentiële klant überhaupt in mijn dansschool geïnteresseerd zijn?”


De 8 dansschool-eigenaren, allemaal op het gebied van Core Dance, waaronder: Oriëntaalse dans, Bellydance, Buikdans en Zumba, wisten elkaar positief te enthousiasmeren en elkaar tot nieuwe kansen en mogelijkheden te brengen. Nieuwe inzichten ten aanzien van de uitdagingen waarmee hun dansscholen individueel en collectief mee te maken hebben.


Afgesproken is dat de uitkomsten van de basistraining door de deelnemers meteen in de praktijk toegepast zullen worden. Met als doel te groeien in het verkrijgen van aandacht voor hun dansschool bij hun aanwezig marktpotentieel. Dit omdat de overtuiging tijdens de training is toegenomen dat zij nu beter in staat zijn om de aansluiting op de toegevoegde waarde waar de klant naar op zoek is te realiseren.


Reacties van de deelnemers. – “Naast het lerend effect, zijn er voor mij meerdere eye-openers voorbij gekomen.” – “Het door de ogen kunnen en durven kijken van mijn klanten, werkte voor mij enorm vernieuwend en heeft mij tot nieuwe inzichten gebracht.” – “Er was veel ruimte voor eigen ervaringen en het kunnen delen met elkaar, wat voor mij nieuwe kansen heeft opgeleverd”. – “Vanuit een goed geanalyseerde kijk op mijn activiteiten kan ik me opmaken voor de next step binnen mijn school.” – “Ik merk dat de trainer/coach over heel veel kennis en know-how beschikt, dat eigenlijk voor mij tot een follow-up dient te leiden”.


Ook interesse in deze basistraining Community Denken en Werken, stuur ff een bericht naar info@connectingall.nl en we nemen contact met u op.


Jean – Claude Crijns

Connecting All


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


Post: Blog2_Post
bottom of page