top of page
Zoeken
  • Connecting All

Brainstep model binnen Cultuursector

Connecting All heeft, in co-creatie met Optimus Prime, bij Theater de Stoep in Spijkenisse een inspirerende workshop mogen verzorgen. Wederom een uitdaging voor ons in de cultuursector. Het thema luidde: “Het zit in ons DNA.” Samen met alle professionals binnen het theater zijn we op zoek gegaan naar het DNA. Een mooie uitdaging waar ons Brainstep Model mooi voor gebruikt kan worden.


De meeste organisaties en instellingen worden gedreven door een droom, een visie, een ambitieus en gedragen organisatiedoel. Zo ook onze opdrachtgever. Tijdens de workshop zijn we op een interactieve wijze aan de slag gegaan met het doel om met elkaar te achterhalen welke mix van kernwaarden, normen en drijfveren binnen de organisatie aan de orde zijn. Een antwoord dat naast teambuilding en bewustwording een mooi fundament oplevert bij de volgende stap. Hoe de toekomstdroom met elkaar op een effectieve wijze om te zetten in actie?


Theater de Stoep, een moderne en sfeervolle omgeving waar men er alles aan doet om maatwerk te leveren aan de gasten. Mooie programma’s in een sfeervolle ambiance. We hebben betrokken en creatieve deelnemers mogen ontmoeten, die open en constructief met ons de workshop tot een succes hebben gemaakt. De directie en het management hebben inmiddels de opgehaalde conclusies en resultaten ontvangen.


Ook interesse in een creatieve, verrassende en inspirerende werksessie? We gaan graag met je in gesprek. Info@connectingall.nl.


Jean – Claude Crijns Connecting All2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page