top of page
Zoeken
  • Connecting All

Cirkel van permanente aandacht in Recreatiesector

Deze week starten we met een kick-off bij een inspirerende werkgever in Zuid – Limburg. De start van een Positive Change proces. Nadat we tijdens fase 1 een nieuwe missie – visie met elkaar beschreven hebben, starten we deze week met een kick-off vanuit de strategische organisatie doelen. Deze zullen het zogenaamde fundament onder de nieuwe organisatie gaan vormen.


Ons programma is gebaseerd op de “Cirkel van Permanente Aandacht”. Een methodiek die de gast, de medewerker, het werkproces en de organisatie optimaal in zijn kracht zet. Oftewel een programma met de juiste focus op de vier belangrijkste key-factoren die de echte change mogelijk maken.


Zoals een wijs man ooit zei: “Aandacht krijgen bestaat niet, aandacht verdien je!” Ons programma is vanuit deze wijsheid tot stand gekomen, waarbij de kernvraag beantwoord wordt; “Hoe blijven we met elkaar de juiste aandacht verdienen.” En dan niet alleen op papier of als theorie, maar vooral gericht op de praktijk en het daarbij situationeel aandacht behouden voor de noodzakelijke change. Dit om de nieuwe organisatie daadwerkelijk succesvol te maken en te behouden. Deze week de eerste echte stap. We hebben er zin in!


Ook interesse in onze “Cirkel van Permanente Aandacht”? Mail ons via info@connectingall.nl en we nemen spoedig contact met je op.


Jean – Claude Crijns Connecting All


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page