top of page
Zoeken
  • Connecting All

Community building: eerste design Inspiratiehuis Maastricht

Op 21 januari van 9:00 tot 11:00 uur zijn de pioniers / members van de nieuwe community voor het Inspiratiehuis Maastricht bij elkaar gekomen. Deze bijeenkomst werden de eerste design contouren van de community in wording gepresenteerd.


Het unieke aan deze bijeenkomst was dat het een open-source bijeenkomst was, waar geïnteresseerden en meer dan alleen genodigden bij aanwezig waren. De input die geleverd werd hebben de contouren van de community verder scherp gesteld. De “WOW”- factor en “de geest” van de community werden met elkaar gedeeld en als kader vast gesteld.


Een belangrijk vraagstuk dat met elkaar besproken werd is de definitie van de doelgroep die we voor ogen hebben bij het “community builden”. Dit vraagstuk is belangrijk omdat hierop gebaseerd de toegevoegde waarde van de benodigde scherpte kan worden voorzien. De open discussie die plaats vond was naast prettig en plezierig, meer dan inspirerend. Het leverde namelijk het o zo belangrijk kader op waar op waar de community in moet worden voorzien.


De pioniers die zich aangemeld hebben om met Connecting All een verdiepingsslag aan te brengen zullen op korte termijn individueel benadert worden. Waarna het defintieve design zal worden vastgesteld. Dit design zal vervolgens de derde fase inluiden, waar nadat er overleg met het Inspiratiehuis Maastricht geweest is, gestart wordt met de creatie van de online community.


Afgesproken is dat er dan weer een open source bijeenkomst zal plaats vinden waar de pioniers / members wederom input kunnen leveren. De datum zal spoedig bekend gemaakt worden.Jean-Claude Crijns

Connecting All

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


Post: Blog2_Post
bottom of page