top of page
Zoeken
  • Connecting All

Connecting All workshop “de WOW-factor” succesvol

Connecting All’s workshop “de WOW-factor” is wederom onderdeel van de Snelkookpan. Het Inspiratiehuis voor Ondernemers en Connecting All hebben de co-creatie met elkaar verlengd. Een samenwerking die ertoe bijdraagt om uitkeringsgerechtigden met plannen om een eigen onderneming te starten, via het programma de Snelkookpan, de helpende hand te bieden.


Deze snelkookpan is een 10 daagse training die in een periode van vijf weken door het Inspiratiehuis is samengesteld. In het programma versterkt de startende ondernemer zijn of haar inzicht, vaardigheden en performance. Kortom de startende ondernemer bouwt aan een allround fundament en komt in korte tijd tot de eigen essentie van het ondernemerschap.


Tijdens de laatste bijeenkomst, waar tevens deze foto is genomen, is samen met de andere trainers/ondernemers een mooi en inspirerend programma tot stand gekomen. Een programma dat veel energie en veel inspiratie zal oproepen. Daarbij was in ieder geval duidelijk dat alle trainers er veel zin in hebben om de komende groep startende ondernemers goed op weg te helpen in hun droom “het starten van een eigen bedrijf”.


Het blok “de WOW-factor” is een workshop voor (startende) ondernemers die zich richt op de voice of the customer. Hoe snel vergeet je niet als ondernemer in de schoenen te staan van de klant.


De workshop gaat in op het zogenaamde WOW-effect van jouw bedrijf of onderneming. Wat is nu jouw WOW-effect echt?, waarmee ben je nu echt onderscheidend? En in hoeverre sluit jouw WOW-factor aan op de toegevoegde waarde waarna een klant bewust of onbewust op zoek is. Je gaat dan ook echt in de klantschoenen staan.


Ben je ook geïnteresseerd in deze workshop “Op zoek naar je WOW-factor”? Bekijk eens de pagina Workshops & Trainingen en neem contact met ons op!


Jean-Claude Crijns

Connecting All


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


Post: Blog2_Post
bottom of page