top of page
Zoeken
  • Connecting All

De Night Run 2018 in MaastrichtOp de vrijdagavond voordat op zondag de IronMan Maastricht start, vindt traditioneel de Night Run plaats. Ook dit jaar was Connecting All er weer bij. De Night Run is een spectaculaire Urban avondrun door het centrum van Maastricht. Een parcours langs de vele terrasjes, die Maastricht kent. De vol bezette terrasjes en supporters langs het parcours inspireerden de lopers op zeer sportieve wijze. Dit support was hard nodig, want ondanks de starttijd van 21:30 uur was de buitentemperatuur 29,5 graden.


Met meer dan 700 deelnemers gaat de run van 2018 als zeer succesvol de boeken in. Voor de lopers van Connecting All was het de derde keer op rij. En met trots! “Het was een feest om mee te mogen lopen.”, “sporten verbroederd en ook vanavond is het weer bewezen hoe positief samen presteren werkt op je eigen geluksgevoel.” Enkele uitspraken van deelnemers tijdens de run. Connecting All onderstreept deze uitspraken en het is juist deze positiviteit die maakt dat we ook met veel plezier deelnemen aan deze Urban Run.


Voor de derde keer op rij betekent traditioneel ook trakteren. Dus hebben we na de finish aan deze traditie een vervolg gegeven. Tijdens de after party, georganiseerd op schitterende locatie van de Rebelle, hebben we ons, onder de opzwepende muziek van de DJ, dan ook getrakteerd op een heerlijk bourgondisch drankje. Een drankje dat na een prestatie altijd zeer welkom is.


Volgend jaar zijn wij er weer bij! Heb je ook interesse om je aan te sluiten? info@connectingall.nl


Jean - Claude Crijns

Connecting All

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page