top of page
Zoeken
  • Connecting All

Door een spiegelsessie het totaalplaatje zien


Een spiegelsessies van Connecting All is een sessie waarbij de ondernemende professional een ochtend/middag of een hele dag wordt uitgedaagd, geïnspireerd, geconfronteerd en geënthousiasmeerd wordt om eens op een andere manier te kijken naar zijn of haar onderneming en bijbehorende uitdagingen, plannen en/of ideeën.


Je hebt niet altijd alle details nodig om het totaal plaatje in beeld te krijgen.

Er wordt figuurlijk een spiegel voorgehouden, meestal naar aanleiding van een specifieke (strategisch) bedrijfsuitdaging. Maar ook vaak omdat men opzoek is naar inspiratie en/of nieuwe ideeën en op zoek is naar een sparringspartner in deze fase. Het kenmerkende van deze sessie is het in balans houden van realisme en enthousiasme. Je krijgt scherp in beeld waar kansen en mogelijkheden liggen en waar specifieke bedreigingen en uitdagingen zitten. Zelfreflectie en reflectie ten op zichtte van je onderneming en/of ideeën staan tijdens de sessie centraal.


Het voordeel van een spiegelsessie is dat er in een kort tijdsbestek, 1 tot 2 dagdelen, een maximaal en toepasbaar resultaat te behalen is. Tijd is geld, maar haastige spoed is zelden goed. Het voorhouden van een spiegel is bedoeld om scherp te krijgen waarom zaken en processen gaan zoals ze gaan. Of welke kwaliteiten, kansen en eigenschappen je in bezit hebt en je dus kunt gebruiken om de uitdagingen, veranderingen en/of ideeën waar te maken. De spiegelsessie helpt je ook in kaart te brengen welke zaken hinderen of minder effectief werken. Aan het eind van de spiegelsessie is de eigen roadmap of veranderkaart gereed, waarin de conclusies van de spiegelsessie worden weergegeven.


Benieuwd naar meer informatie?

Neem contact met me op voor een kop koffie!


Jean-Claude Crijns

Connecting All

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page