top of page
Zoeken
  • Connecting All

Even voorstellen: Beau CrijnsPer 1 augustus 2019 wordt het team van Connecting All uitgebreid. Ons nieuw teamlid heet: Beau Crijns! Wij stellen Beau graag aan jou voor. 


Wie is Beau Crijns?

Ik ben geboren en woonachtig in het mooie Maastricht. Deze stad biedt voor mij de omgeving en het karakter waar ik met mijn 20 jaar oud van houd. Gezellige straatjes en terrassen, wandelen op de St. Pietersberg met de hond, shoppen met vriendinnen en in het weekend heerlijk met vrienden de stad in! 


In Sittard heb ik mij gespecialiseerd via de opleiding Commerciële Economie. Hierin spraken mij vooral de aspecten omtrent Marketing aan. Het schrijven van externe communicatieplannen, het vormgeven van campagnes en community-events en het opstellen van Marketingplannen op strategisch niveau.


Ter aanvulling op mijn hbo Bachelor heb ik gekozen om een Master of Science aan de University of Maastricht te gaan volgen. De combinatie tussen de mogelijkheden bij Connecting All en de verdere ontwikkeling van mijn specialismen spreken mij enorm aan. Voor mij een kans die ik graag grijp!


Tussen alle bedrijven door ga ik ook graag op ontdekking! Zo probeer ik veel te sparen om elk jaar mooie stedentrips en vakanties te kunnen plannen. Mijn favoriet? New York City! Wat een stad zeg! Maar Italië blijft natuurlijk ook heerlijk om heen te gaan. 


Enfin, omdat ik graag bezig ben met marketing, campagnes, events, plannen, vormgeving en alles daartussenin ben ik dan ook heel enthousiast om binnen Connecting All aan de slag te gaan. Als nieuwe factor op het gebied van Marketing en Sales ga ik mijn kennis en kunde toepassen binnen Connecting All!  


Mijn eerste uitdaging? 

Het opzetten van vernieuwende programma’s op het gebied van Marketing en Sales! Heb je interesse in onze maatwerkprogramma’s en wil je graag nadere informatie. Mail ons dan even, dan kom ik graag onze mogelijkheden toelichten. Info@connectingall.nl


Beau Crijns

Connecting All151 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Post: Blog2_Post
bottom of page