top of page
Zoeken
  • Connecting All

Feedback kun je lezenHeel vaak komt het begrip “Feedback geven” in een organisatie op de agenda. De 2e zin is dan helaas te vaak: “daar zijn we als organisatie niet goed in.”  Het geven van feedback is dan als een zogenaamde uitdaging geboren.


De behoefte van het feedback geven ontstaat in onze overtuiging in veel situaties vanuit een rationele beredenering. Connecting All gelooft in de kracht van de emotionele ontwikkelkans binnen mens, team en organisatie. Het lezen van feedback door situaties en body language op een juiste manier te combineren maakt je succesvoller. We geven elkaar de hele dag door feedback, echter we zien de signalen niet meer of gaan er niet bewust effectief mee om.


Tijdens onze ontwikkelprogramma’s bieden we de deelnemers de kans om zich op het gebied van emotionele intelligentie te ontwikkelen. Programma’s die je in je eigen kracht doen groeien. De belangrijkste factor bij succesvol zijn is je EQ. “EQ is ontwikkelbaar, IQ heb je”. Dus als je succesvoller wilt worden in je werk, je ambities effectiever wilt behalen, gun je dan de kans om je eigen EQ verder te ontwikkelen.


Meer bewust worden van de signalen om je heen. Het helpt bij het vergroten van je zelfredzaamheid. Onze programma’s zijn maatwerkprogramma’s die zowel het individu, het team en/of de organisatie positief doet groeien.


Ben je geïnteresseerd in onze ontwikkelprogramma’s? Info@connectingall.nl


Jean – Claude Crijns Connecting All

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page