top of page
Zoeken
  • Connecting All

Gun jezelf de workshop de WOW factorOp 28 februari 2018 staat onze workshop de WOW factor op het programma. Om 12:00 uur starten we met een gezamenlijke kennismakingslunch om vervolgens tot 16:00 uur aan het werk te gaan met de volgende vragen: Weet jij waardoor klanten bij jou aankloppen? Waar ze over praten met anderen? Zijn jouw klanten jouw ambassadeurs? Tijdens onze werksessie ontdek je hoe je ervoor kan zorgen dat klanten jouw bedrijf als WOW zullen omschrijven.


Gun jezelf je eigen WOW moment en schrijf je in voor deze workshop. Maak bewust eens echt tijd vrij in je volle agenda. Tijd die je vervolgens inzet om samen met ons in de schoenen van je potentiële klanten, gasten, cliënten, leden en/of bezoekers te gaan staan. Je klant heeft verwachtingen van je bedrijf.


Deze verwachtingen worden bepaald door de dienst die je aanbiedt of het product dat je verkoopt.  Voldoe je aan deze verwachting dan is je klant tevreden, maar dan zal hij niet over je gaan praten. Daarvoor moet je een stap verder gaan. Dat is wat we de “WOW” factor noemen.


Want aandacht verdien je, die krijg je niet zomaar. Met de WOW factor zorg je voor trouwe klanten die terugkeren en je maakt van je klanten ambassadeurs. Deze werksessie biedt je concrete handvaten en inzichten. Er wordt gewerkt met een praktisch en handig model om inzicht te krijgen in de basis eisen en verwachtingen van je klanten. De betrokken en deskundige aanpak zorgt ervoor dat je nog een stap verder gaat en naar de WOW factor van jou bedrijf op zoek gaat.


Iedereen gaat dan ook vanuit zijn eigen situatie aan het werk langs het “WOW” model. Bij aanmelding voor deze werksessie krijg je vooraf een aantal voorbereidende vragen. De kosten voor deze werksessie, inclusief lunch bedragen €125,- excl. BTW. Schrijf je snel in, vol = vol! Locatie Athoslaan 12A in Maastricht.


Aanmelden is eenvoudig via info@connectingall.nl o.v.v. WOW factor

Zie ik je daar?


Jean - Claude Crijns

Connecting All

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page