top of page
Zoeken
  • Connecting All

Impressie van een inspirerende weekEen Inspirerende Connecting All week:

Maandag: Onze trotse opdrachtgever in de marketingsector presenteert, voor het voltallig personeel, met veel ambitie en inspiratie onze gezamenlijk gevonden missie en visie.


Dinsdag: Als strategisch directie adviseur mochten we, samen met het management van het recreatiebedrijf, de next step in de positieve verandering zetten. In de namiddag: een strategische spiegelsessie waarin we, samen met de directeur, het speelveld rondom zijn uitdagingen binnen het  verandermanagement hebben verkend.


Woensdagdag 1 van een inspirerende werksessie binnen de financiële sector mogen verzorgen. Het thema “strategisch samenwerken”. Wat is het? En hoe kunnen we er verbeterde resultaten uithalen? Waar vinden we de versterkende krachten vanuit het Strenght Based Lean werken?


Donderdagdag 2 van de werksessie “strategisch samenwerken”. En in de middag hebben we een spiegelsessie rondom de strategische personeelsplanning mogen verzorgen.


Vrijdag: Vandaag staan twee opdrachten rondom strategisch community development centraal. Voorbereidingen treffen voor 2 uitdagingen, die begin december gerealiseerd dienen te zijn.


Heb je interesse in onze programma’s? Of heb je uitdagingen, waarin je de hulpvraag (nog net niet) durft te stellen?

Mail ons dan via info@connectingall.nl en we nemen graag contact met je op.


Jean - Claude Crijns

Connecting All

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page