top of page
Zoeken
  • Connecting All

Inspiratiehuis Maastricht heeft “The WOW-factor”

Connecting All heeft op 15 december een workshop rondom “The WOW-factor” voor de leiding van het Inspiratiehuis Maastricht gehouden. En ja, het Inspiratiehuis Maastricht heeft haar eigen “WOW-factor” ontdekt en zal in haar verdere doorontwikkeling gebruik maken van deze ontdekking. “Door de workshop hebben we een doordacht operationeel kader en een juiste focus op doelstelling als resultaat gekregen”.


Het 3 fasen-model, dat Connecting All in haar werkmethodiek als uitgangspunt gebruikt, heeft wederom aangetoond dat het een plezierige en constructieve manier werken is. Tijdens de workshop zijn de gedachten, de ideeën en de inzichten via een mindset verandering omgebogen tot realistische en geprioriteerde doelstellingen. “De workshop heeft ons weer terug naar de kern van onze drijfveren gebracht”. Connecting All is met het Inspiratiehuis Maastricht inspirerend en uitdagend aan het werk gegaan en kan tevreden terug kijken op het feit dat er “out of the box” resultaten zijn behaald. Een dikke merci Marlies en Joyce (Inspiratiehuis Maastricht).


De uitkomsten van deze workshop zullen door Connecting All worden uitgewerkt en zullen tijdens de Open Space bijeenkomst op 21 januari 2016, aanvang 9:00 uur (locatie in Maastricht volgt) door Connecting All gepresenteerd worden. Tijdens deze Open Space zullen we de folow up afspraak met de deelnemers van de Open Space op 4 december 2015 inlossen. Het thema van de Open Space op 21 januari 2016 zal de verdere ontwikkeling van de Community zijn.


Jean-Claude Crijns

Connecting All18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page