top of page
Zoeken
  • Connecting All

Inspirerende proeverij professionals binnen medezeggenschap


OR platform Zuid-Limburg. Onze “proeverij” stond in het teken van positieve verandering. Het strategisch en tactisch denken een extra “boost” geven door niet enkel rationeel naar de uitdagingen te kijken. Meer visionair durven zijn en met elkaar sparren rondom de kracht van emotionele intelligentie. De deelnemers werden getrakteerd op de vele elementen rondom EQ. Elementen die de professionals sterker en meer succesvol maken in het realiseren van hun doelen. Niet via de gebaande paden, waarbij het toepassen van de wet centraal staat, maar echt anders door jezelf de groeikansen te gunnen. EQ-groeikansen als team en als individu.


Ons OR platform in Zuid Limburg groeit! Vandaag hebben zich wederom 3 verschillende OR afvaardigingen tijdens de proeverij aangesloten. Hiermee komt de teller op: 12 te staan. Het betreffen OR-en uit zowel de particuliere-, overheid en zorg -en welzijnssector, die enkele keren per jaar met elkaar in gesprek gaan.


Ook de programma’s van Connecting All beleven tijdens een proeverij? Mail ons en wij gaan graag met je in gesprek. Wil je als professional in de medezeggenschap ook op ons platform meedoen? Meld je dan gratis aan via info@connectingall.nl.


Jean - Claude Crijns

Connecting All


Begin 2018 zal er weer een event voor het OR platform Zuid-Limburg georganiseerd worden.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Post: Blog2_Post
bottom of page