top of page
Zoeken
  • Connecting All

Inspirerende werksessie bij Provincie Zeeland

Wat hebben we een geweldig mooie werksessie mogen verzorgen bij de provincie Zeeland. Het was een plaatje.


In een schitterende omgeving in hartje Middelburg ligt het mooie provinciehuis. De voormalige Abdij, die thans het provinciehuis en het Zeeuws Museum huisvest. Het complex bestaat uit een min of meer rondlopend gebouw met vier grote en een kleine toren. Via diverse poorten komt men in het midden op het Abdijplein, waar zich de hoofdingang van het provinciehuis bevindt. Onderdeel van de Abdij vormt de abdijtoren, de Lange Jan genaamd. Deze toren is van heinde en verre in het Zeeuws landschap te zien.


Op deze mooie locatie was het voor ons een echt voorrecht om samen met een team van provincieambtenaren het programma “Medezeggenschap is voor professionals!’ te doorlopen. Een maatwerkprogramma, waarin het strategisch en tactisch handelen binnen de medezeggenschap centraal staat.


In het programma werd de kracht van het lateraal denken gecombineerd met lichaamstaal. Op een uitdagende en interactieve wijze hebben we vanuit praktijksituaties elkaar geïnspireerd en nader ontdekt. Maar vooral zijn we er met elkaar in geslaagd om als team positief te groeien in strategische en tactische sterkte.


Het team gaat nu aan de slag met de verkregen handvatten en zoals afgesproken zullen we elkaar op de hoogte houden en feedback geven vanuit de toekomstige werkervaringen.


Ben je ook geinteresseerd in onze unieke vernieuwende programma’s stuur ons dan een mailtje: info@connectingall.nl


Jean – Claude Crijns

Connecting All


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


Post: Blog2_Post
bottom of page