top of page
Zoeken
  • Connecting All

Internationale werkconferentie geslaagd

Wat een geweldige belevenis. Samen met Bluegg hebben we een internationale werkconferentie mogen verzorgen voor de Fresh Design Group International. Een werkconferentie waar we de deelnemers mee op reis hebben genomen binnen het werkveld van onze co-creatie. Het werd een wereldreis, want zo mogen we het deelnemersveld wel betitelen. Een deelnemersveld dat uit diverse nationaliteiten komende uit 4 verschillende werelddelen bestond.


Het was mooi om te zien dat vanaf start de samenwerking met elkaar werd opgezocht. Samen met elkaar in de tijd vooruitkijken. Welke kansen en uitdagingen zien we voor ons? Waar kunnen we elkaar “worldwide” helpen? Welke talenten en specialisaties versterken onze kansen? Mooie vragen waar de deelnemers mee aan het werk gingen. De onderlinge krachten, talenten en creativiteit, die we vooraf nog niet van elkaar wisten, kwamen maximaal tot hun recht binnen het programma.


Het programma dat we hadden samengesteld bestond uit een combinatie van groeikansen door community development en groei in positieve veranderkansen door de ontwikkeling van emotionele intelligentie. Deze combinatie werd door ons vertaald in een interactief programma dat meerdere verrassende elementen in zich had, waardoor de deelnemers maximaal geïnspireerd werden.


Met trots kunnen we nu zeggen dat we er met elkaar, tijdens het doorlopen van het programma, in zijn geslaagd om de eerste contouren van de nieuwe visie van de Fresh Design Group International vorm te geven. Een visie die ambitieus en daadwerkelijk beeldend te vertalen is in een eindresultaat.


Wat was dit een bijzonder mooie belevenis!


Thanks to the Fresh Design Group International: Partners in Positive Change”.


Jean - Claude Crijns

Connecting All
2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page