top of page
Zoeken
  • Connecting All

Iron Man Night Run Maastricht

Connecting All is trots op de runners van de IRONMAN Night Run. Ze mogen zich nu allemaal “Finisher 2016” noemen.


Onder het genot van de live cover band The NoiZZ worden onze runners welkom geheten op het Iron Man complex op de Griend in Maastricht. “Er worden meer dan 1000 deelnemers verwacht”, wordt omgeroepen. Een stuk meer dan de 750 officiële runners die zich konden inschrijven. Gelukkig zijn onze runners ingeschreven en kunnen ze zich melden bij de inschrijftent.


Nadat de inschrijving voor onze runners rond 20:45 uur een feit was en de loopnummers verkregen waren, kon de voorbereiding beginnen. Even de laatste details doornemen, kleding en schoenen checken en rustig aan de warming up beginnen. 


Om 21:35 uur wordt de start gegeven van de Iron Man run door het centrum van Maastricht. Wat een happening. Alle terrassen zitten vol…langs de looproute staan vele mensen al dan niet onder het genot van een wijntje, enthousiast aan te moedigen. Het is echt een feest om mee te mogen maken.

Aan de finishlijn worden onze runners door de razende reporters aangemoedigd en gecomplimenteerd met hun prestatie. Ook hier staan dikke rijen van klappende supporters, die de runners naar voren juichen. Iron Man een echt festijn dat volgend jaar gelukkig weer in Maastricht is. De after-party, door sommigen de derde helft genaamd, begon om 22:15 uur. The NoiZZ speelde nog tot in de late uurtjes inspirerende klassiekers. Het was een feestje waar we graag bij wilden zijn.


Complimenten aan de organisatie en de deal is gemaakt: volgend jaar zijn we er weer bij.

Nu rest ons niets anders dan ons voor te bereiden op de Maasland Run Lanaken (België) in september. Connecting All is erbij!


Jean-Claude Crijns

Connecting All

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


Post: Blog2_Post
bottom of page