top of page
Zoeken
  • Connecting All

Leadership day directie hotelketen

Onze 'Leadership Day' met de directie van een hotelketen heeft de koers naar Positive Change van een stevig en geaccepteerd fundament voorzien. Nadat we in een eerdere fase de nieuwe missie en visie hebben vastgesteld en vertaald hebben naar een concreet operationele ambitie hebben we vandaag hard gewerkt aan de bijbehorende organisatiedoelstellingen en de daarbij benodigde leiderschapsuitgangspunten.


In co-creatie met Bluegg is onderzocht welke actuele leiderschapstalenten in het directieteam aanwezig zijn. Een werksessie met elkaar die naast verhelderend en inspirerend was, tevens een goede eye-opener was die ons tot nieuwe inzichten bracht.


Kernbegrippen bij de nieuwe inzichten zijn, maximale operationele stabiliteit, ruimte voor innovatie en de proffesional meer centraal. Op basis van deze kernbegrippen en de conclusies voortkomend uit de Leadership onderzoeken is een verdere verdieping en verduidelijking aangebracht in de omschrijving van de operationele ambitie.


Vanwege onze integere manier van werken reikt het te ver om meer inhoudelijke informatie te delen, maar het traject van positieve verandering is op een realistische en meetbare wijze vormgegeven. In de volgende fase zullen we het management gaan betrekken rondom de operationele ambitie. Een logische vervolgstap om daadwerkelijk een “Positive Change” te realiseren.


Jean - Claude Crijns

Connecting All


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page