top of page
Zoeken
  • Connecting All

Masterclass Vrije Universiteit Amsterdam


Met trots kunnen we vertellen dat onze masterclass genaamd The Negotiator, die we aan de Vrije Universiteit Amsterdam hebben mogen verzorgen, door de deelnemers met succes is ontvangen. De dagsessie, die we in de vorm van maatwerk hebben samengesteld, bestond uit drie invalshoeken.

1. Wat is onderhandelen nu eigenlijk?

2. Het verbeterd kunnen ontdekken van de "dirty tricks" in een onderhandelingsproces, en

3. Wat maakt jou als onderhandelaar nu succesvoller?


In deze masterclass hebben we onze zeer ruim opgebouwde ervaring in de rol van onderhandelaar en lobbyist optimaal weten te combineren met moderne en vernieuwde technieken. Naast de rationele benadering staat de kracht van de emotionele intelligentie in deze masterclass centraal.


Met de groep deelnemers hebben we weten te ontdekken wat het mandaat, de groepsverwachting en de macht (positie) in een onderhandelingsproces met zich meebrengt. Hoe ga je er als persoon zelf mee om, waar kun je op een slimme manier sterker door worden en hoe realiseer je het onderhandelingsresultaat in de vorm van draagvlak. Kortom welke strategische afwegingen maak je als persoon "inwendig" en in het proces "zichtbaar".


De positieve feedback aan het eind van de dagsessie, geeft ons zeer veel energie en motivatie om deze masterclass ook in 2020 aan te bieden. Mocht je interesse hebben, mail ons via info@connectingall.nl. We maken graag een maatwerk masterclass voor je.


Jean - Claude Crijns
53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page