top of page
Zoeken
  • Connecting All

Nieuwe locatie Connecting All

Per 1 februari 2017 heeft Connecting All een nieuw bezoekadres. Ons nieuw kantoor is gelegen aan de Athoslaan 12a in Maastricht. Een logische locatie omdat deze gesitueerd is in een omgeving waar het verwezenlijken van een ontmoet -en ontwikkelplek van, voor en door allerlei verschillende doelgroepen met als doel het vergroten van de zelf –en samenredzaamheid, centraal staat.

Athos Maastricht en Connecting All zijn partijen die veel gelijkgezinde gedachten en kernwaarden in de genen hebben. Daar waar Athos zich voornamelijk richt op het verbinding leggen tussen zorg, welzijn en commerciële activiteiten, vult Connecting All deze uitdaging aan op het gebied van positieve veranderingen voor mens, team en organisatie.

Als u ons bezoekt komt u in een unieke wereld terecht. Naast u warm welkom te heten, bieden wij u een plek aan waar de oprechte ontmoeting, ontwikkeling en realisatie van participatie initiatieven een doel op zich is. Vanuit deze energie gevende omgeving gaan we onze slimme co-creatieve samenwerkingen verder ontwikkelen. Een groei in aantal en kwaliteit. De inspiratie, die je hier daadwerkelijk kunt proeven en voelen, enthousiasmeert ons om de uitdagingen binnen zowel de publieke als de private sector aan te gaan.


Connecting All is de partner voor iedereen die op zoek is naar innoverende en vernieuwende gedachten, processen en oplossingen. Ons doel is om daadwerkelijk ideeën, kansen en uitdagingen effectief en efficiënt tot concrete positieve veranderingen te laten leiden. We gaan graag op zoek naar de talenten, die de positieve verandering tot een WOW-factor doen groeien.


We heten je van harte welkom,
4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page