top of page
Zoeken
  • Connecting All

Participatie binnen de Sportsector in optima forma

Gisteravond stond de derde en laatste werksessie van onze opdracht binnen de sportsector op het programma. Een programma dat langs het community denken en werken is samengesteld. Doel “participatie in optima forma”. Met elkaar op zoek gaan naar de gezamenlijke toegevoegde waarde.


Samen met 9 amateur voetbalverenigingen hebben we het zogenaamde speelveld verkend. De te verbinden en de te ontwikkelen elementen en talenten zijn gevonden. En het draagvlak rondom het gezamenlijk thema: “Voetbal beweegt de burger” is gevonden. Unaniem werd door de verenigingen het draagvlak uitgesproken voor de volgende stap.

Een score van 100% voor de “Next Step”, zijnde het vertalen van de gevonden kaders in een gedragen en ambitieuze visie. Of zoals een van de deelnemers zei: “Nu kunnen we eindelijk met elkaar de stip op de horizon eenduidig beschrijven”. Een noodzakelijkheid om efficiency en focus optimaal te borgen bij de daadwerkelijke realisatie.


Hoe mooi is het om de passie en interesses van de deelnemers tijdens het project steeds meer naar elkaar te zien groeien en te zien ontwikkelen in nieuwe en positieve kansen. Over de eigen grenzen en elkaars grenzen heen durven kijken. Tijdens de 3 werksessies zagen we de openheid en constructieve oplossingen groeien.


Voor Connecting All een dikke Yes!! Als je als afsluiting van je programma en het gevonden resultaat de welgemeende complimenten van de deelnemende verenigingen mag ontvangen. Voor ons een mooie opsteker en vooral dé katalysator om onze Connecting All programma’s te blijven door ontwikkelen.


Interactieve workshops, waarin de professional, expert en/of ervaringsdeskundige inspirerend uitgedaagd wordt. Met voldoende ruimte voor de deelnemers op een wijze dat conflict denken geminimaliseerd wordt en het lateraal denken aangemoedigd zal worden. Ons doel is om met elkaar te werken aan een positieve verandering.


In deze opdracht is deze positieve verandering vertaald in het nieuwe kader van uitgangspunten om tot een gezamenlijk gedragen visie te komen die de echte verandering op korte termijn zichtbaar gaat maken.


We kijken nu al uit naar de “Next Step”.Ook interesse in community denken en werken? Of op zoek naar het antwoord wat het voor jou kan betekenen? Mail ons: info@connectingall.nl. We nemen snel contact op.


Jean – Claude Crijns Connecting All


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page