top of page
Zoeken
  • Connecting All

Positieve verandering, een proeverij voor professionalsVandaag hebben we een proeverij in het teken van Positieve Verandering bij mens, team en organisatie mogen verzorgen. We zijn samen met Baandomein, HR-adviseurs en Mobiliteitsmanagers via een inspirerende en interactieve middag aan het werk gegaan omtrent de vraag in hoeverre je de “zelfredzaamheid” kunt vergroten door het ontwikkelen van je emotionele intelligente (EQ) bij de mens, team en organisatie.


Tijdens de proeverij hebben de deelnemers onze manier van werken en achterliggende programma’s vanuit hun eigen interesse en behoefte kunnen beleven. Tijdens de proeverij hebben we de deelnemers getrakteerd op nieuwe inzichten rondom de thema’s:

1. Zie je de aandachtsbehoefte, wat speelt er in groepen? (Community Denken en Werken) 2. Hoe vertaal je de aandacht in succesvolle vervolgstappen? (High Return Development) 3. Zelfredzaamheid van individu, team en organisatie vergroten, hoe doe je dat? (Development Strategie)


Waarbij we het belang van optimaal kunnen balanceren tussen de voice of business en de voice of customer hebben benadrukt. In hoeverre ben je in staat of wil je überhaupt zien hoe de potentiële markt zich ontwikkeld? en durf je dan vervolgens vandaaruit de voice of customer te bechrijven? Of in hoeverre durf je vanuit je eigen missie een vernieuwde visie op te stellen, die enerzijds verbeterd aansluit op het potentieel in de markt en anderzijds binnen de organisatie, de team(s) en de medewerker(s) eenduidig en met de juiste ambitie gerealiseerd gaat worden? Enkele invalshoeken van het community denken en werken stonden dan ook centraal tijdens de proeverij.


Welke talenten zijn dan nodig?

Tijdens de proeverij zijn we met deze vraag aan het werk geweest en hebben we de deelnemers aangetoond dat het maximale veranderingsresultaat te behalen is als er voor eenieder een duidelijk, eenduidig en ambitieuze einddoel (visie) beschreven is. En dan vanuit deze gezamenlijke uitdaging met focus de zelfredzaamheid te vergroten bij team en werknemers door hun ontwikkelingsruimte en programma’s aan te bieden die gericht zijn op de belangrijkste talenten behorende bij dit einddoel.


We kijken terug op een zeer mooie en goed georganiseerde workshop. We willen de deelnemers vooral danken voor de getoonde interesse en complimenten uitbrengen aan de organisatie. De feedback die we hebben mogen ontvangen was zeer positief. Veel inspiratie, positieve energie en nieuwe inzichten met elkaar mogen ervaren, de proeverij bood het allemaal. Dank hiervoor!


Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen betekenen? Mail ons info@connectingall.nl


Jean - Claude Crijns

Connecting All

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page