top of page
Zoeken
  • Connecting All

Proeverij Connecting All inspirerend


De in Eindhoven georganiseerde workshop “De proeverij” van Connecting All heeft haar doel bereikt. Samen met diverse adviseurs, P&O managers, en changemanagers werd, aan de hand van een dynamische quick scan, de  “Proeverij”, interactief,doorlopen rondom de vraag wat een partnership in change zou kunnen betekenen.


Een uitdagend programma waarin Connecting All zich niet alleen presenteert. Maar in een 2,5 uren durende workshop, de uitdaging aangaat om de deelnemers dusdanig te inspireren, dat deze echt en actief “out of the box” gaan en nu eens een keer niet langs de traditionele en platgetrapte paden de eigen ontwikkeling en uitdaging als partner in change onder hun eigen aandacht krijgen.


Connecting All ziet haar partners in positive change als belangrijke professionals die zich met ons willen richten ons op de positieve veranderingen in mens en organisatie. Wij geloven in het uitgangspunt dat we met elkaar open dienen te staan en met elkaar op zoek dienen te gaan naar de echte passende oplossingen voor de actuele uitdagingen die op ons pad komen. Uitdagingen die heden ten dage en in de toekomst altijd aan de orde zullen zijn. Wij zoeken samen met onze partners naar de antwoorden op de vragen voor mens, team en organisatie. Tijdens de proeverij bespreken we met elkaar, hoe wij hierin als “partners in positive change” een bijdrage kunnen leveren.


Wij zien namelijk veel potentiele kansen. Wij onderscheiden ons door de hoognodige change in organisatie of instellling echt waar te maken. Onze maatwerkprogramma’s op zowel strategisch als tactisch niveau worde, de zogenaamde Positive Change Programma’s, gaan de uitdaging aan om een verhoogde operationele rendementsverbetering van 35 – 45 % ten opzichte van de oude en traditionele changeprogramma’s te bereiken. Tijdens de Proeverij leggen we uit en gaan we met elkaar in overleg waarom wij dit met elkaar kunnen waarmaken.


Daar waar nu de beoogde changetrajecten hun doelen helaas maar met een overall rendement van 45% behalen, bereiken wij met onze changeprogramma’s een groei in change van 80 – 90%. Een uitdaging waar iedere organisatie of instelling natuurlijk graag voor gaat. En pas echt in gaat geloven als ze de proeverij hebben meegemaakt.


“Ik heb de workshop als inspirerend ervaren. Voor mij een geheel nieuwe kijk op changemanagement”. “Wat een dynamisch en afwisselend leuk programma, ik ben echt out-of-the-box gegaan”. “De proeverij, ik heb echt en positief geproefd aan changemanagement 2.0”


Heb je interesse in onze proeverij, mail ons dan via: info@connectingall.nl We komen graag onze programma’s en mogelijkheden voor uw organisatie of instelling toelichten.

Met elkaar zijn we namelijk “Partners in positive change”.


Jean – Claude Crijns

Connecting All

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page