top of page
Zoeken
  • Connecting All

Proeverij professionals MedezeggenschapAls Connecting All organiseren we wederom een proeverij voor professionals in de medezeggenschap. Onder de naam van Partner in “Positive Change” hebben we unieke trainingsprogramma’s in de markt gezet. Programma’s die de professionals op een uitdagende, vernieuwende en inspirerende manier effectiever en succesvoller maken. Op een manier van denken en werken dat zich volledig richt op de positieve verandering bij mens, team, organisatie en/of community.


Onze partners hebben via ons open OR platform Zuid Limburg afgelopen jaar aangegeven dat het platform is uitgegroeid tot een plek waar je anders mag denken en werken. Vanuit een ander perspectief durven kijken. En met elkaar “andere” oplossingen en kansen zien ontstaan. Het platform is een gratis kans voor “Positive Change”.


Onze samenwerking vergroten. Onze ambitie is om het OR platform Zuid Limburg nog meer vorm te geven. Samen met elkaar de medezeggenschap professioneel doorontwikkelen en onze samenwerking als Partners vergroten.


Doe met ons mee. Op 1 maart 2018 staat ons volgend event op de agenda. Aanvang 9:30 uur tot 12:00 uur. Locatie: Athoslaan 12A te Maastricht (bij ons op kantoor). Kosten: gratis.


“Als je lichaam spreekt, kun je maar beter je mond houden”. Een korte gratis workshop voor de medezeggenschap in Zuid – Limburg. Als master in lichaamstaal en leading partner van de nummer 1 in de wereld van lichaamstaal, hebben we een

inspirerend programma samengesteld, rondom de kracht van lichaamstaal.

We nodigen je hierbij graag uit om met ons mee te doen. Wegens het beperkt aan plekken kunnen er max. 2 personen per OR deelnemen. Aanmelden kan via: info@connectingall.nl . (Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.)


Extra hulpvraag. Ons platform biedt ook ruimte voor jouw OR contacten. Heb je binnen je eigen OR netwerk Zuid – Limburg contacten die ook willen meedoen? Nodig hen dan hierbij ook uit om zich aan te melden via info@connectingall.nl. De voorwaarde is wel dat er max. 2 plaatsen voor iedere specifieke OR zijn.


Tot 1 maart 2018. Jean – Claude Crijns

Connecting All

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentarze


Post: Blog2_Post
bottom of page