top of page
Zoeken
  • Connecting All

Proeverij: Succesvol sturen en effectief geduldig zijnOp 29 november 2019 staat onze interessante proeverij “Succesvol sturen en effectief geduldig zijn” gepland voor: Beslissers, Ondernemers, Beïnvloeders en Visionairs.

In de huidige tijd komen er voor jou als ondernemend persoon in een steeds sneller tempo allerlei uitdagingen op je af. Je hebt de ene uitdaging nog niet eens bekeken of de volgende dient zich alweer aan. Als je niet oppast word je omver geblazen. En altijd is er die ene controle vraag. De vraag of de keuzes die je maakt nog passen binnen de visie, die je met jezelf en de met de werknemers om je heen hebt vastgesteld. Is de route die je hebt uitgestippeld nog steeds de juiste richting van de toekomst?


Hoe kun je nu het best sturen aan de overeengekomen visie onderbouwd met de juiste technologie van vandaag? Hoe kun je voldoende flexibel blijven sturen binnen jouw bedrijf? Want een ding is zeker: flexibel sturen dat wil je zeker; je wilt de stappen blijven maken die je succes hebben gebracht. Het blijft een delicate evenwicht tussen missie en visie aan de ene kant en de optimale processen met adequate technologische onderbouwing aan de andere kant.


Heb jij het echte stuur in handen? Wanneer geef je dan een draai naar links of rechts en wanneer hou je hem recht vooruit? Dat vraagt in deze tijd om effectief geduldig te zijn om naar succes te sturen. Je zult moeten gaan sturen vanuit de juiste missie en visie onderbouwd met de juiste processen steunend op een technologie van deze tijd. En dat kan! We nemen je graag mee tijdens onze interactieve werksessie. Meld je aan via: info@connectingall.nl.

We starten om 18:30 uur. Eindtijd ca. 21:00 uur. De locatie zal in Maastricht zijn.


Jean - Claude Crijns

Connecting All

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page