top of page
Zoeken
  • Connecting All

Succesverhogend verandermanagementVandaag hebben we een werksessie verzorgd voor 12 managers / directieleden van verschillende organisaties. Een diverse groep enthousiaste mensen, die met elkaar al sparrend en verkennend aan het werk aan het werk zijn gegaan. Het doel was om op basis van ervaringsleren de kansen van de werkmethodiek van Connecting All in de eigen werkvelden actief te onderzoeken.


Het thema “Ben jij klaar voor de klus” werd in een interactieve sessie vanuit de eigen beleving in groepsverband aan de orde gesteld. Ben je ECHT “klaar voor de klus?” was de kernvraag die besproken is. Uit ervaring in ons werkveld is namelijk gebleken dat het onderkennen en toegeven dat de eigen verantwoordelijkheid rondom deze kernvraag vaak wel aanwezig is. Echter niet zichtbaar en zeker niet nadrukkelijk genoeg op de agenda binnen het team en/of de organisatie staat.


Een van de belangrijkste uitkomsten van onze sessie was dat het hebben van een gezamenlijk gedragen visie de eerste echt efficiënte stap is voor het ontwikkelen en realiseren van succes verhogend verandermanagement. Cultuur veranderingsprogramma’s zonder vooraf duidelijk te hebben welke cultuur eigenlijk gewenst is of strategische personeelsplannen zonder in zicht te hebben wat de gezamenlijke ambitie (visie) is, zijn een soort van gokken in de juiste dingen doen. Gemotiveerd zijn voor veranderingen binnen teams en bij teamleden wordt vooral bepaald door een inspirerende visie en een effectieve combinatie tussen leider -en ondernemersschap.


Tijdens de werksessie hebben we met elkaar ingezoomd op de strategische en tactische elementen. Mooi om te ervaren hoe een groep onbekende mensen binnen 2,5 uur de neuzen dezelfde kant op hebben staan en met elkaar geïnspireerd stappen vooruit weten te zetten rondom het succesverhogend verandermanagement.


Ook interesse in onze maatwerkprogramma’s? Mail ons en we nemen contact met je op. Info@connectingall.nl


Jean – Claude Crijns Connecting All

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


Post: Blog2_Post
bottom of page