top of page
Zoeken
  • Connecting All

Veiligheidsregio Midden – West BrabantVandaag hebben we, als Connecting All, een strategische werksessie voor de brandweer van de veiligheidsregio Midden – West Brabant mogen verzorgen. Samen met een team van zeer betrokken brandweer professionals hebben we mogen anticiperen op de toekomstontwikkelingen in hun werkveld en omgeving.


Het programma dat we hebben doorlopen was opgebouwd langs 4 sporen. 1. Veldverkenning, 2. Spiegelen, 3. Sparren met als doel 4. Positieve en inspirerende kansen te verzilveren.


Gedurende de 2 dagdelen werden de deelnemers uitgedaagd om buiten de gewende patronen te denken en te acteren. Vaak beschreven als “buiten de lijntjes kleuren” en “de automatische piloot uitzetten”. Een uitdaging die deelnemers niet zo maar aangaan. Het is daarom zeker inspirerend om als externe procesbegeleider te mogen ervaren hoe deelnemers tijdens deze 2 dagdelen aan het werk gaan met deze uitdaging, en vandaar uit succesvol ziet groeien.


Nieuwe kansen en mogelijkheden hebben we weten te benoemen en belangrijker nog, doordat men weer de eigen regie in “denken en acteren” heeft opgepakt, is iets heel waardevols ontstaan, namelijk: het vertrouwen en geloof in eigen kunnen neemt toe. Twee positief werkende katalysatoren om in de vervolgstappen nog meer succesvol te kunnen worden.


Terugkijkend op de strategische werksessie kunnen we concluderen dat we weer een partner in positive change gevonden hebben. Dank!

Interesse in onze programma’s? Mail ons via info@connectingall.nl.


Jean - Claude Crijns

Connecting All

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentáře


Post: Blog2_Post
bottom of page