top of page
Zoeken
  • Connecting All

Verandermanagement in de Retail Sector inspirerendOnze werksessie “Succes verhogend verandermanagement” van afgelopen week was zeer inspirerend. Samen met 32 leidinggevenden binnen de Retail Sector hebben we op een interactieve wijze de “eigen rol” als succes bepalende factor onder de loep nemen.


Spannend en tevens uitdagend om in “je eigen spiegel” te kijken. Maar het getuigt juist van kracht dat je als leider, je eigen rol onder de loep durft te nemen. Een attitude die binnen het positieve verandermanagement als een belangrijke factor wordt aangegeven.


Leiderschap. Boeken zijn vol geschreven omtrent leiderschap. Ben je inspirerend genoeg? Faciliteer je of stuur je? Ben je in control of bied je ruimte en vertrouwen? Dit klinkt natuurlijk allemaal erg trendy. Tijdens de werksessie hebben we hierbij stil gestaan. En niet alleen bij de vraag in hoeverre je het bent. Belangrijker nog is de vraag: waarom zou je überhaupt zou willen zijn?


Door op een interactieve wijze met elkaar in gesprek te gaan, waarbij zowel de rationele als ook de emotionele invalshoeken voldoende aandacht kregen, werden de deelnemers zich steeds meer bewust van hun eigen rol. Een rol die onlosmakelijk een belangrijke bijdrage levert aan het te behalen succes bij iedere positieve verandering.


Bewustwording, Aandacht hebben en geven, en duidelijke Visie waren de kernbegrippen waar de leidinggevenden tijdens deze sessie grote ontwikkelkansen zagen. Kansen die het vergroten van succes verbeterd mogelijk maken. Helaas kunnen we vanuit onze integere werkwijze in dit stuk niet verder in detail treden. Wel kunnen we melden dat de 3 gevonden begrippen inhoudelijk zijn uitgewerkt op een wijze dat ze meteen in praktijk gebracht kunnen worden.


Interesse. Ben jij ook benieuwd welke kansen er voor jouw organisatie, team of teamlid te vinden zijn? Mail ons via: info@connectingall.nl en we nemen graag contact met je op.


Jean - Claude Crijns

Connecting All

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Σχόλια


Post: Blog2_Post
bottom of page