top of page
Zoeken
  • Connecting All

Visionaire uitdaging waarmaken


Onze uitdaging "De visionaire ambitie waarmaken". Op de zeer inspirerende locatie genaamd Kasteel Vaeshartelt gaan we aan het werk. Een locatie die een rijke geschiedenis kent. Een landgoed waar koningen hebben gejaagd, waar belangrijke militairen zijn verbleven en waar rijke families hebben gewoond. Eén van de meest illustere bewoners van Kasteel Vaeshartelt was de controversiële Petrus Regout, de eerste Nederlandse industrieel. Hoe mooi is het dan om juist hier een 2 daagse strategische werksessie te organiseren voor een opdrachtgever uit Zwolle. Inspiratie volop!


Afgelopen week hebben we samen met onze preferred partner Bluegg deze 2 daagse werksessie mogen verzorgen. Het doel is om het jaar 2020 strategisch te verkennen en voor te bereiden op een wijze dat de organisatiedoelen voor 2020 helder en inspirerend door het management en leiding opgepakt worden en effectief gerealiseerd kunnen worden.


We vertrekken vanuit een mooi partnerschap dat haar vertrekpunt kent in 2018. In 2018 hebben we samen een vernieuwde en passie volle missie, voorzien van inspirerende visie met het einddoel gelegen in 2021. In 2019 hebben we aan de hand van het gezamenlijk opgestelde stuurwiel een positieve doorontwikkeling gemaakt in het koers houden door met focus te sturen en langs de kant van de sterke kanten benadering te coachen. Coachen van de organisatie, de team(s) en de professional(s). 


Nu 2020 voor de deur staat hebben we tijdens deze werksessie de zogenaamde “peilstok” in het ontwikkelproces gestoken. In de spiegel gekeken en ons de vraag gesteld. Waar staan we nu? Hoe verhoudt zich dit tot de visie 2021? Wat kunnen we ervan leren en wat kunnen we nog beter doen? En last but not least Wat kunnen we het best in 2020 ontwikkelen, zodanig dat in 2021 de beschreven ambitie ook daadwerkelijk gerealiseerd gaat worden? In manageriële kringen ook beschreven als het opstellen van de organisatiedoelen 2020 met focus op de visie. De ambitie waar de organisatie in gelooft en voor gaat.


Als we terugkijken op deze 2 daagse, dan is het mooi om te zien hoe een team “beslissers” in hun visionaire kracht groeit. Het vertrekpunt om vanuit het gezamenlijke geloof heeft zich tijdens deze werksessie wederom positief bewezen. We zijn tevreden, de basis voor 2020 is met de juiste focus (visie 2021) gelegd. En de organisatiedoelen zijn beschreven. De operationele vertaling richting daadwerkelijk resultaat kan nu met vol vertrouwen en overtuiging aan de organisatie gegund worden. Samen met Bluegg kijken we nu al uit naar het vervolg van onze samenwerking in 2020. 


Is jouw organisatie of team ook op zoek naar de juiste richting? Ben je van mening dat de visie nog niet scherp genoeg is? Is het binnen de organisatie nog niet voldoende duidelijk waar men gezamenlijk voor wilt gaan? Zijn dit vragen waar je in 2020 mee aan de slag wilt gaan, neem dan contact met ons op.


Het motiveert ons om samen met jou op zoek te gaan naar de best passende visie. Een realistische visie, die inspireert en de organisatie de beste kansen biedt om koers te houden. Gun jezelf daarbij de best opererende operatie (de teams en professionals) en zet deze in een verbeterd positieve kracht!


Mocht je hierna op zoek zijn?

Mail ons via info@connectingall.nl en we gaan graag samen met je opzoek naar jouw positieve ontwikkelingskansen. Kansen op het gebied van organisatie, team en professional. 


Jean - Claude Crijns

Connecting All

49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


Post: Blog2_Post
bottom of page