top of page
Zoeken
  • Connecting All

Workshop de “WOW”-factor nu ook op locatie

Vanaf 1 maart 2018 verzorgen we de workshop de “WOW”-factor ook op locatie!
Quotes deelnemers laatste workshop: “Het was heel inspirerend om de “WOW”-factor, samen met een groep enthousiaste ondernemers te doorlopen.” “Het is altijd mooi en energiegevend om een nieuw steentje bij jezelf te ontdekken.” “Mijn nieuwe contacten hebben mij geholpen aan nieuwe inzichten”. “De samenwerking tijdens de workshop heeft mij concrete en vooral positieve ideeën en plannen aangereikt, waar ik als deelnemer in de praktijk meteen mee aan de slag kan.”


De “WOW”-factor is een 3 uren durende workshop, waarin je als deelnemer wordt uitgedaagd, om anders naar je business, markten en potentiële klanten/gasten te kijken. Een compact programma, waarin je op een leuke interactieve wijze met jezelf en als groep aan het werk gaat. Het doel is om nog succesvoller te worden in je werk.


Meer succes als individu, team, organisatie en/of instelling. Wie wil dat niet? Op alle niveaus is de “WOW”-factor te vinden. De ervaring leert ons dat de “WOW”-factor een soort van katalysator is en een stimulerende werking heeft in processen rondom positieve verandering. De workshop is zo ingericht dat de deelnemers interactief getraind worden. Op een wijze dat je als deelnemer de tips en tricks om de “WOW”-factor te vinden worden aangeleerd.


Wil je met ons op zoek naar je eigen “WOW”-factor? We komen graag naar je toe. De “WOW”-factor workshop verzorgen we nu ook op locatie. Een extra kans voor de ontwikkeling van je team. Ben je op zoek naar een teamevent? Met ons programma de “WOW”-factor gun je jezelf en je team een unieke en vernieuwende kans om nog meer succesvol te worden.

Heb je interesse? Mail ons dan via: info@connectingall.nl en we nemen contact met je op. We geven je graag vrijblijvend meer informatie. Op basis van jouw specifieke behoefte maken we een uniek maatwerkprogramma.


Jean – Claude Crijns

Connecting All

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page