top of page
Zoeken
  • Connecting All

WOW! Onze workshops op de Regioplus Kennisdag 2018.Op 22 mei staat de RegioPlus Kennisdag 2018 op de agenda. RegioPlus is het samenwerkingsverband van veertien regionale werkgeversorganisaties, met als doel het in balans brengen en houden van de regionale arbeidsmarkt voor de grootste sector in Nederland: Zorg en Welzijn. De focus is gericht op bekwaam en voldoende personeel, zodat de continuïteit en kwaliteit van zorg gewaarborgd blijft.


De Kennisdag 2018 is een besloten werkconferentie voor leden. Dit jaar wordt de conferentie in Soesterberg georganiseerd. Tijdens de werkconferentie staat de actuele realiteit centraal. Een realiteit die ons allen uitdaagt om creatieve oplossingen te vinden en verder te kijken dan de neus lang is. Met andere woorden: over de grenzen van de eigen afdeling, organisatie of referentiekader te kijken. RegioPlus pakt de onderwerpen aan, die over de grenzen van de eigen regio of soms de landsgrenzen gaan. Vandaar dat het thema van de Kennisdag 2018 ‘over grenzen’ is.


Trots, Connecting All op de RegioPlus Kennisdag 2018. Tijdens de Kennisdag verzorgd Connecting All drie workshops, die in het teken staan van de emotionele intelligentie (EQ). “Over grenzen heen”, betekent voor ons, meer ruimte realiseren voor de emotionele kant van denken. Traditionele rationele oplossingswegen durven loslaten en/of aanvullen met de kracht van de emotionele intelligentie. En met elkaar op zoek durven gaan naar de positieve verandering.


Workshop 1. De kracht van emotionele intelligentie proeven Onder de werktitel “Succes verhogend verandermanagement” hebben we een programma ontwikkeld waarin de kracht van emotionele intelligentie maximaal tot zijn recht komt. Een programma dat binnen de zorg Nederland wordt ingezet met als doel positieve veranderingen echt te doen slagen. Tijdens de workshop krijg je een proeverij aangeboden waarin jezelf aan het werk gaat in het vinden van de juiste balans tussen de rationele (IQ) en de emotionele (EQ) intelligentie. Via een unieke en interactieve werksessie ga je op je eigen manier de kracht van deze juiste balans proeven. Durf je samen met ons de grenzen te verleggen?


Workshop 2. Strategisch Community Development beleven Een workshop waarin we samen aan het werk gaan vanuit het community denken en werken. Connecting All is binnen Nederland de specialist en strateeg op het gebied van community development. In deze workshop dagen we je uit in de wereld van communities. Wat zijn het eigenlijk? Welke mogelijkheden en kansen zijn te ontdekken? Waarom slaagt de ene community wel en de andere niet? Interessante vragen die we tijdens de werksessie aan de orde zullen stellen. Ga met ons mee op ontdekkingsreis en ervaar zelf hoe de juiste community development strategie een positieve bijdrage levert aan de uitdagingen binnen de zorg. Ga je met ons over je eigen grens heen?


Workshop 3. Als je lichaam spreekt, kun je maar beter je mond houden Als je deelneemt aan deze workshop ga je ervaren dat feedback geven een verbeterd resultaat zal opleveren als je zelf feedback kunt lezen. Wij zetten lichaamstaal in als een van de vaardigheden om de emotionele intelligentie (EQ) bij mensen, teams en organisaties/instellingen te vergroten. Ons uitgangspunt is dat veranderen pas echt gaat lukken als er een beweging op gang komt. Een beweging die positief bijdraagt aan de uitdagingen waar je als team voor staat en voor gaat. In deze workshop dagen we je uit in de wereld van lichaamstaal voor zakelijk gebruik. Samen gaan we grenzen verleggen.

De deelnemers aan onze workshops zullen onze vernieuwende aanpak binnen de Zorg & Welzijn Nederland op hun eigen wijze ervaren en de toegevoegde waarde van een partnerschap met ons in kansen en mogelijkheden zien groeien.


Ook interesse in onze aanpak? Mail ons via info@connectingall.nl en we nemen snel contact met je op.

Jean – Claude Crijns

Connecting All

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page