top of page

EEN DOEL ZONDER PLAN BLIJFT SLECHTS EEN WENS


“Kun je me zeggen welke weg ik nu moet nemen?”, vroeg de reiziger. ”Dat hangt ervan af waar je naartoe wilt”, zei de gids. “Dat weet ik niet”, zei de reiziger. 

”Dan maakt het ook niet uit welke weg je neemt, je zal altijd wel ergens uitkomen, als je maar lang genoeg doorstapt.”

Positive Change Management: Text

POSITIVE CHANGE MANAGEMENT

Connecting All is de partij als je op zoek bent naar een betrouwbare en inspirerende partner. Onze potentiële en bestaande opdrachtgevers en partners, zijn vanuit hun kernwaarden met ons opzoek naar de “Positive Change". Een verandering die leidt tot nieuwe of verbeterde business. Business die aansluit op de voice of the customer. Het uitgangspunt van Connecting All is dat deze business altijd moet aansluiten op een toegevoegde waarde. De toegevoegde waarde waar de klant naar op zoek is. 

De werkmethodiek die hierbij gehanteerd wordt is uniek. Als de strateeg, de specialist in community denken en werken hebben we het CAll-model ontwikkelt. Een model dat in de vorm van maatwerk op basis van jarenlange ervaring in community-, project- en changemanagement, gericht op de actuele situatie wordt samengesteld. In onze aanpak staat de kracht van de juiste balans tussen de rationele en de emotionele intelligentie centraal. Ookwel “Strenght based Lean” genoemd.

Strenght based Lean is een verandervisie met als uitgangspunt dat er pas een echte positieve ontwikkeling ontstaat, zodra mensen onderzoeken wat er werkt. De focus van de mens is daarbij gericht op wat ze graag willen in de toekomst. De inspirerende ambitie. Onze vernieuwde benadering gaat een stap verder dan de traditionele probleem georiënteerde aanpak.

Onze uitgebreide kennis in diverse managementmethodieken met onze ruim opgebouwde ervaring in het faciliteren van verbeterprocessen stelt ons maximaal in staat om medewerkers én management betrokken te laten zijn vanuit hun hart rondom waarden, visie en zorg voor hun werk. Kortom het creëren van het essentiële handvat voor een duurzame positieve verandering.

Methodieken als Lean Six Sigma, Agile, Scrum en Het Nieuwe Werken zijn in ons model samengebracht, met als doel om met elkaar, meetbaar, het hoogste rendement te behalen. De strength based benadering creëert hierop aanvullend een betrokken en gefocust team, dat samen werkt aan positief vernieuwend succesvol zijn.

“Als je niet beschikt over een doel, ben je het grootste gedeelte van je tijd zinloos rond aan het rennen en ren je overal achteraan. Immers een doel zonder plan is en blijft slechts een wens.”

Positive Change Management: Text
bottom of page