top of page
handtekening

WERKVELD

Every success has stories to tell.

Werkveld: Projecten

ONZE 3 HOOFDPIJLERS

feiten 2.png

De afgelopen 5 jaren heeft Connecting All zich langs 3 hoofdpijlers doorontwikkeld. Als Partner in Positive Change hebben we in onze eigen succesverhalen ontdekt dat deze 3 pijlers een logisch verband met elkaar hebben.


Namelijk om als visionair je inspirerende ambitie waar te kunnen maken heb je altijd een uitgebalanceerde aandacht en ruimte nodig voor:

1. de zeggenschap: het bestuurlijk orgaan, directie en management; 

2. de medezeggenschap en de  professionals en;

3. de ontwikkelingen in de markt waarin we acteren. de community.

Om de echte positieve verandering waar te kunnen maken zorgen we altijd voor een juiste mix van deze 3 pijlers in onze programma's.


Afhankelijk van het te realiseren "bouwwerk" is de "mix van het fundament" waarop gebouwd wordt bepalend voor de kans en houdbaarheid van het te behalen succes.

IN DE SECTOREN

feiten 1.png

De uitdagingen die we aangaan zijn niet sector specifiek te duiden. Een bevestiging dat onze co-creatieve aanpak breed inzetbaar is. 


De belangrijkste uitdaging is een positieve verandering te realiseren, die ruimte voor innovatie, vernieuwing en positieve energie biedt. Op een dusdanige wijze dat we optimaal op de bewegingen, kansen en uitdagingen om ons heen kunnen blijven anticiperen.

Via unieke sector overstijgende maatwerkprogramma's worden de professionals en diens ideeën maximaal in staat gesteld om unieke kansen en mogelijkheden te benutten.

"Ik houd van creatieve spelers, heerlijk om naar te kijken. Ik zal zo'n speler altijd proberen aan de bal te laten komen. Ik kijk naar welke spelers hem dekken, vervolgens probeer ik dat te verhinderen, waardoor hij meer ballen krijgt. Als hij de helft meer van de ballen krijgt, heb ik mijn kans op succes met de helft vergroot." (Johan Cruijff)

bottom of page