top of page

ONDERSTEUNING

Unieke maatwerk projecten en programma’s spelen een belangrijke rol binnen Connecting All. Ons team met professionals zijn het verhaal achter ons succes. Zij initiëren, adviseren, coördineren en realiseren onze projecten en programma’s samen met onze opdrachtgevers. De persoonlijke samenwerking met onze partners en de hoge servicegerichtheid binnen deze samenwerking zijn onze onderscheidende kwaliteiten.

Ons projectbureau werkt op een effectieve en resultaatgerichte manier, met als doel onze projecten de verwachte resultaten te geven. Daarnaast voorziet het projectbureau ook in de zorgvuldige sturing van de gezamenlijke besluitvorming met onze partners. Het bureau draagt zorg voor de optimale begeleiding. Voor de start van, tijdens de looptijd van en na afronding van een project of programma wordt het unieke maatwerk voor onze partners bewaakt op zowel de verwachting als het resultaat.

Ook draagt het projectbureau bij aan een positieve samenwerking op het gebied van:

  • Het realiseren van meer commitment binnen de samenwerking met onze partners.

  • Het effectiever benutten van kansen en mogelijkheden door het bewaken van het juiste maatwerk. 

  • Het juiste projectmanagement, met een professionele aanpak.                 

  • Een effectieve communicatie volgens het “afspraak maken is nakomen” principe.

Ons projectbureau is de positieve collega voor al onze partners in positive change. De juiste professional op de juiste plaats is daarbij belangrijk. De professionals waar we onze projecten en programma’s samen mee vormgeven zijn sterk en onderscheidend op het gebied van: 

  • Missie – visie – strategie projecten en programma’s. Van initiatief tot en met strategische en operationele implementatie.

  • Community development programma’s en events. De unieke kracht van het community denken en werken.

  • Positief verandermanagement bij organisatie, team en individu.

  • En ook Business development en innovatie uitdagingen.

  • Methodieken als: LEAN Six Sigma, Kanban, Scrum, Agile en Lateraal denken.

  • EQ ontwikkelingsprogramma’s voor zowel organisatie, team en individu, de positieve kracht en kansen van lichaamstaal en talentontwikkeling. 

In onze samenwerking gaan we met elkaar op zoek naar de juiste balans tussen de rationele en de emotionele ontwikkeling met als doel het beste maatwerk te leveren voor onze partners.

Ondersteuning: Text
Ondersteuning: Testimonials

Bijvoorbeeld al zo veel gemeentes geholpen bij XXX

Gemeente

bottom of page