top of page
Zoeken
  • Connecting All

A2-tunnel: een run for charity!

Op 30 oktober stond de A2-tunnelrun in Maastricht op de agenda. Een laatste kans om als publiek nog één keer de nieuwe tunnel te bezoeken voordat deze in gebruik wordt genomen. Connecting All was erbij!


Atletiek Maastricht en Maastricht Running Tours, organiseerden  deze run, waarvan de opbrengst volledig ten goede komt van twee goede doelen. Te weten UNICEF en het Toon Hermans Huis in Maastricht. 2 doelen waar de runners van Connecting All graag hun sportieve bijdrage aan wilden leveren.

Om 9:30 uur, op deze mooie zonnige zondagochtend, startte de warming up. Ca. 1500 deelnemers verschenen aan de start en deden, ieder op zijn eigen wijze, de warming-up spontaan mee.

De dubbeldekker waarop de DJ stond verzorgde de aanstekelijke beat voortreffelijk, waardoor stilstaan sowieso niet mogelijk was. De Sambaband maakte het feest compleet.

Het startschot van de run werd verzorgd door burgemeester Annemarie Penn – te Strake. Zij verrichte het startschot om 10:00 uur.Het signaal waarmee de 1500 runners van start gingen. Een groteenthousiaste massa die hun steentje aan deze unieke run wilden bijdragen.Bij de finish werden de deelnemers getrakteerd op een natje en een droogje. En werd nog even nagepraat over de energieke indrukken die men tijdens de run had opgedaan.


De uiteindelijke opbrengst van de Charity Run was €21.800,-. Een mooi resultaat dat naast een mooi financieel resultaat, voor de runners als een waar spektakel is beleefd.

Komende zondag zullen de Connecting All runners verschijnen tijdens de ENCI Bergloop. Een zware sportieve uitdaging, waar menig bergje in zal moeten worden getrotseerd.


Kortom: wordt vervolgd….


Jean-Claude Crijns

Connecting All


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page