top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverConnecting All

Connecting All scoort nieuw kantoor


Vanaf december 2020 heeft Connecting All een nieuwe locatie. Na jaren van reizen door het land – en over de wereld – is het tijd voor een vaste uitvalsbasis. En waar zou dat dan anders moeten zijn dan in “us sjoen Mestreech”.


Maastricht staat natuurlijk bekend om haar historische binnenstad, tal van terrasjes, gezellige straten en steegjes, winkels en boetiekjes, en natuurlijk MVV! Het is die laatste waar wij ons nieuwe kantoor hebben gescoord. Met het voetbalveld als decor, betrekt het team van Connecting All volgende maand in de Geusselt haar kantoor.Deze nieuwe vestiging bevindt zich achter de hoofdtribune en boven de businessruimte van het stadion. Het staat symbool voor een nieuwe mijlpaal in het verhaal van Connecting All. Een plek waar inspirerende projecten, partnerships en co-creaties zullen ontstaan, waar nieuwe successen gevierd worden, en waar af en toe een wedstrijd van "us MVVke" meegepikt wordt.


Het fluitsignaal voor onze samenwerking zal hier vanaf 1 december klinken! We kijken uit naar onze meet en greet. Zien we je snel?


Team Connecting All

Every success has stories to tell


315 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page