top of page
Zoeken
  • Connecting All

Brainstep Programma in de zorg

Tijdens het Brainstep Programma zijn de professionals vanuit hun eigen kracht en expertise aan het woord gekomen. Een inspirerend en onderscheidend programma dat leidt tot meer bewust worden van de kracht in het team en elkaars rollen en verbintenissen met elkaar.


Het programma bracht ons nieuwe en gedragen inzichten die de betrokkenheid en effectiviteit naar elkaar toe en richting de organisatie vergrootte. Vanuit een oplossend perspectief zijn de gezamenlijk gevonden conclusies volgens ons nu een mooie basis voor de veranderingskans binnen de organisatie, het team en de professional.


De interactieve werksessie kenmerkte zich door in een goede sfeer als professional open en kwetsbaar met elkaar in gesprek te zijn. Goede elementen die de mate van vertrouwen en betrokkenheid binnen het team onderstrepen. Elementen die het succes van de uiteindelijke echte verandering zullen bepalen. Een compliment aan de deelnemers!


Op basis van onze eerste stappen in dit Brainstep Programma zijn de gevonden conclusies dan ook van een stevige verander-kans voorzien. Deze conclusies zullen we nu in de vorm aanbevelingen aan het management presenteren, waarna we samen met het management een positief vervolg zullen gaan geven aan deze aanbevelingen.


Ook interesse in ons Brainstep Programma? Mail ons dan gerust via info@connectingall.nl. We zullen dan spoedig contact opnemen.Jean – Claude Crijns Connecting All

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page