top of page
Zoeken
  • Connecting All

Co-creatieve samenwerking VOGD en Connecting All


Komend jaar gaan Connecting All en de Vereniging Ondernemingsraden Groot -en Detailhandel de samenwerking intensiveren. Een co-creatie gericht op de toekomst. Samen met het bestuur van de VOGD gaan we een strategische werksessie verzorgen. Een werksessie waarin ons specialisme rondom het Community Denken en Werken centraal staat. Een bestuurlijke missie – visie werksessie, waarin maximale ruimte zal zijn voor strategie diversiteit en visionair denken.


De VOGD is een actieve vereniging, waarin de professionals in de medezeggenschap mét en ván elkaar kunnen leren. Het doel is om de leden onderling actief in contact te brengen, zodanig dat de kwaliteit en de kracht van de medezeggenschap groot blijft. Zo is de V.O.G.D. een spreekbuis voor haar leden richting maatschappelijke organisaties zoals de Sociaal Economische Raad, de vakorganisaties en de Nederlandse Vereniging voor Medezeggenschap.


Onze ruime ervaring in community development en co-creatief werken gecombineerd met de kennis en kunde van het bestuur van de VOGD maakt dat het voor Connecting All een zeer inspirerende uitdaging is. Een uitdaging waar ervaring en vernieuwing elkaar gaan opzoeken. De wereld van de medezeggenschap is toe aan vernieuwende invalshoeken.


Hoe blijf je aansluiten op de veranderende omgeving? Aansluiten op veranderingen, zonder dat de eigen passie en overtuigingen niet ten onder gaan. Wat zijn de verwachtingen om ons heen? En hoe worden we optimaal in staat gesteld hierop te anticiperen? Voor het bestuur van de VOGD visionaire vraagstukken waar juist nu aandacht aan gegeven dient te worden.


Heb jezelf ook interesse in een quick scan voor jouw vereniging, organisatie of instelling? We verzorgen graag een strategische werksessie voor je. Mail ons dan via info@connectingall.nl en we nemen graag contact met je op.


Jean – Claude Crijns

33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page