top of page
Zoeken
  • Connecting All

Masterclass 'The Negotiator"

Onze masterclass genaamd The Negotiator, hebben we wederom met succes mogen verzorgen. Samen met onze opdrachtgever in de publieke sector zijn we op een interactieve en verkennende wijze met se "skills" van de onderhandelaar aan het werk gegaan


Langs 3 invalshoeken werd ons programma aangeboden, te weten:

1. Wat is onderhandelen nu eigenlijk?

2. Het verbeterd kunnen ontdekken van de "dirty tricks" in een onderhandelingsproces, en

3. Wat maakt jou als onderhandelaar nu succesvoller?

De onderscheidende elementen in deze "maatwerk"-masterclass komen voort uit onze zeer ruim opgebouwde ervaring in de rol van onderhandelaar. Deze ervaring gecombineerd met moderne en vernieuwde technieken waren de basis onder de masterclass. Naast de rationele benadering stond de kracht van de emotionele intelligentie in deze masterclass centraal.

Onze ontdekkingsreis brengt duidelijkheid in wat het mandaat, de groepsverwachting en de macht (positie) in een onderhandelingsproces met zich meebrengt. Hoe ga je er als persoon zelf mee om, waar kun je op een slimme manier sterker door worden en hoe realiseer je het onderhandelingsresultaat in de vorm van draagvlak. Kortom welke strategische afwegingen maak je als persoon "inwendig" en in het proces "zichtbaar".

De opnieuw verkregen positieve feedback aan het eind van de masterclass, geeft ons zeer veel energie en motivatie om deze masterclass onder de aandacht te brengen. Mocht je interesse hebben, mail ons via info@connectingall.nl. We maken graag een maatwerk masterclass voor je.

Jean - Claude Crijns

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


Post: Blog2_Post
bottom of page