top of page
Zoeken
  • Connecting All

De Maasrun (Lanaken, BE)

Belofte maakt schuld. Op 25 september stonden de runners van Connecting All aan de start bij de Maasrun in Lanaken België. In een geweldige ambiance, zoals onze zuiderburen het noemen, stond de 5 km run op het programma.


Even de materialen op orde maken, de runtijd-chips check!, de borstnummers check!, drinken bij de hand check!


En op naar de startplaats. Dik 500 lopers verzamelen zich onder het warme zonnetje in de hoofdstraat van Lanaken. De fanatiek dreunende muziek uit de speakers doen de runners enthousiasmeren om er maximaal voor te gaan.


Langs de route staat de, zoals dat hoort, de helaas geblesseerde runner, zijn team aan te moedigen en de looptijden door te geven. Zijn tips en ervaringen zijn een warm welkom voor de runners.


Langs het parcours was het gezellig druk en op verschillende plaatsen werden de runners getrakteerd op live muziek. De plaatselijke harmonie en drumband zorgden voor een mooie levendige sfeer.

Ook in de run wordt live verslag van de wedstrijd verzorgd door de razende reporters aan de finish. De runners worden hier door de toeschouwers aangemoedigd om de laatste meters alles uit de vermoeide benen te halen. Een stimulans die van harte welkom is. De runners kijken terug op een mooi event en hebben aldaar besproken dat ze volgend jaar weer in Lanaken acte de présence zullen geven.


De Maasrun een mooi event. Nu zullen we ons gaan voorbereiden op de volgende run. Welke? In ieder geval de A2 Tunnelrun in Maastricht op 30 oktober a.s., Connecting All is erbij!

Zien we jou daar?Jean-Claude Crijns

Connecting All

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page