top of page
Zoeken
  • Connecting All

De zomer in volle gang, veel inspiratieDe zomer is in volle gang. Temperaturen lopen op tot 38 graden en weerrecords worden gebroken. En Connecting All is op zomertoer. Een toer door Zuid – Limburg, met een grote verscheidenheid in sectoren en werkzaamheden. Van de bouwsector via de recreatiesector naar de sociale werkvoorziening om te eindigen in de start-up sector. Inspirerend is het om je bijdrage in positieve verandering te mogen leveren in zo’n divers scala aan sectoren.


Op het gebied van ons project rondom community development hebben we de afgelopen week het finale kader van het ambassadeurs-event voor een van onze opdrachtgever vastgesteld. Op het gebied van organisatiecaching hebben we samen met onze opdrachtgever de next step in positive change in kaart gebracht. Fijn en energie gevend om te ervaren hoe een partnership in positive change leidt tot vernieuwende business.


De positieve begeleiding tijdens een overname proces is afgelopen week in een nieuwe fase belandt. Spannend en uitdagend om met elkaar stappen vooruit te zetten in een politiek complex proces. Om de week af te sluiten met een pioniersomgeving, waarin start-ups onze workshop “de WOW-factor” hebben gevolgd. Een workshop waarin we veel potentie en vernieuwende ideeën hebben weten te duiden.


De zomertoer op volle gang. Ook interesse in een partnership? Mail ons via info@connectinall.nl en we nemen contact met je op.


Jean - Claude Crijns

Connecting All

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page