top of page
Zoeken
  • Connecting All

Een doel zonder plan blijft slechts een wens.

Een doel zonder plan blijft slechts een wens. “Kun je me zeggen welke weg ik nu moet nemen?”, vroeg de reiziger. ”Dat hangt ervan af waar je naartoe wilt”, zei de gids. “Dat weet ik niet”, zei de reiziger. ”Dan maakt het ook niet uit welke weg je neemt, je zal altijd wel ergens uitkomen, als je maar lang genoeg doorstapt.”


Connecting All is op zoek naar slimme co-creaties. Samenwerkingsvormen die leiden tot nieuwe of verbeterde business.Business die aansluit op de voice of the customer. Connecting All gaat uit van het principe dat de business altijd moet aansluiten op de toegevoegde waarde, waar de klant naar op zoek is.


De werkmethodiek die hierbij gehanteerd wordt is uniek, het zogenaamde community denken en werken. Een methodiek die Connecting All heeft ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring te hebben opgebouwd in community-, project- en changemanagement. Centraal bij deze methodiek staat het uitgangspunt dat doelen altijd moeten aansluiten op een bewezen behoefte, waarbij de realisatie altijd met focus op inhoud en beschikbare middelen moet plaats vinden. Het resultaat zal vanuit dit centrale uitgangspunt dan ook altijd het hoogste rendement behalen.


“Als je niet beschikt over een doel, ben je het grootste gedeelte van je tijd zinloos rond aan het rennen en ren je overal achteraan. Immers een doel zonder plan is en blijft slechts een wens.”

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Post: Blog2_Post
bottom of page