top of page
Zoeken
  • Connecting All

Een positieve beleving


Trots op je werk zijn. Betrokken zijn met wat je doet. Volledig vertrouwen in elkaar hebben. Met plezier en passie aan het werk zijn. Afgelopen donderdag heb ik het mogen beleven. Met het team van de ATEA groep tijdens onze inspirerende werksessie.

Zowel op het water, waar we Breda vanaf “De bootjes” hebben ontdekt, als op het droge, waar we samenwerking, strategie en kansen hebben ontdekt, was de energie zeer positief. ATEA staat voor Activering, Training En Arbeidsbemiddeling. Hun expertise ligt op het terrein van Leren, Werken en Zorg. En hun doelstelling is om mensen maatschappelijk te laten meedoen en weer een plek op de arbeidsmarkt te geven. De ATEA-groep voorziet in beschutte & participatieve werkplekken.

De slogan van de ATEA-groep is: ‘Mensen die het maken.’ En ze maken het waar!

Super om dit te hebben mogen ervaren, en als je eens in Breda bent en stap dan ook eens op ‘de bootjes’ en ervaar wat trots, betrokken, vertrouwen en plezier in je werk hebben echt is. Dank voor deze positieve beleving. Een beleving waar de programma’s van Connecting All zeker mee verrijkt gaan worden.

Heb je interesse in wat we doen? Kijk dan eens verder op onze website. We verheugen ons nu al op nieuwe positieve belevingen.

40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


Post: Blog2_Post
bottom of page