top of page
Zoeken
  • Connecting All

Masterclass OR "de basis". Juist nu, digitaal op maat gemaakt!


Juist nu! Deze masterclass is samengesteld voor de professionals in de medezeggenschap. Professionals die opzoek zijn naar meer inzichten, meer basis, meer kennis rondom de rol als lid van een ondernemingsraad. Ben je nieuw gekozen in de OR? Of heb je behoefte aan een opfrissing, of vernieuwde inzichten? Dan is deze Masterclass echt iets voor jou!


Om je rol als OR-lid goed in te kunnen vullen is het van belang dat je inzicht hebt in de belangrijkste rechten, plichten taken en bevoegdheden van de OR en van de bestuurder. De masterclass richt zich enerzijds op kennisontwikkeling van de Wet op de Ondernemingsraden (WOR) en anderzijds richt de masterclass zich op het strategisch -en tactisch ontwikkelen van jou als OR lid. Waardoor je in staat wordt gesteld om je eigen basis: het fundament voor het OR-werk, vorm te geven.


Tijdens de masterclass ga je in ca. 2,5 uur via een uniek en inspirerend programma op ontdekking. Door de interactieve en praktische opzet gaan we met elkaar aan het werk. Ons gezamenlijk doel is om jou als professional in de medezeggenschap een juiste basis te geven. Een basis waarmee je verbeterd in staat bent om kundig en zorgvuldig je positie als OR-lid in een organisatie vorm te geven. Wanneer is het moment van invloed uitoefenen het best? Welke rollen en bijbehorende taken kunnen we onderscheiden? En hoe gun je jezelf de beste kans om succesvoller te worden? Deze masterclass is een goede basis voor iedere professional in de medezeggenschap.


Programma: 1. Wet op de Ondernemingsraden (WOR):

Instemmingsrecht, Adviesrecht, Initiatiefrecht, Overlegrecht (Artikel 25) en Informatierecht.

2. Strategisch en tactisch handelen: Positie van de OR, in de organisatie, WOR bestuurder, vakbond en achterban.

3. Hoe werkt een ondernemingsraad:

Rollen en taken: dagelijks bestuur, voorzitter, OR lid, Commissies en werkgroepen.


Resultaat

Na afloop van de masterclass heb je een goede basis ontwikkeld om jouw positie als professional in de medezeggenschap verbeterd vorm te geven. Je hebt je kennis en inzichten verrijkt en je strategisch -en tactisch denkvermogen als OR-lid binnen de eigen organisatie verbeterd. Door de praktische aanpak beschik je, na afloop van de masterclass, over meer praktische kennis en vaardigheden om verbeterd succesvol te worden.


Doelgroep

De Masterclass “de Basis” is samengesteld voor zowel nieuwe leden van een ondernemingsraad alsmede voor OR-leden die graag een opfrissing willen of op zoek naar nieuwe inzichten in de rol van OR-lid. Er is geen specifieke voorkennis vereist.Meer informatie Stuur ons even een berichtje via: info@connectingall.nl; o.v.v. OR Masterclass. En we nemen contact met je op. We maken graag een maatwerkprogramma voor je.

Juist nu is de professional in de medezeggenschap aan zet!

75 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page