top of page
Zoeken
  • Connecting All

Mooie interactieve workshop mogen verzorgen in de Retailsector

Afgelopen week hebben we een mooie interactieve workshop in de Retailsector mogen verzorgen. Het thema van de workshop was: (Familie) Bedrijfsoverdracht en de kracht van de juiste balans tussen emotionele en rationele intelligentie.


De deelnemers aan deze workshop waren de “toekomstige” eigenaren van het familiebedrijf. Eigenaren die nu operationeel actief “meewerken” binnen de organisatie en straks de eigenaar / directie zullen gaan vormen.  De deelnemers kwamen zowel uit Nederland als uit België. Tijdens de workshop zijn we interactief aan het werk gegaan met de vernieuwende inzichten rondom de kracht van het optimaal balanceren tussen de emotionele en de rationele focus rondom de actuele uitdagingen in ieders eigen situatie. Vragen als: “wanneer is het juiste moment?”, “wanneer doe ik het goed?”, “ik heb vernieuwende ideeën, en nu?”, enz. werden met elkaar besproken.


“De waan van de dag” en “de volle agenda” biedt helaas nog te weinig ruimte voor de lange termijn visie. Meer aandacht en daardoor meer urgentie bewust de uitdaging aangaan om juist nu meer visionair te zijn en hiervoor voldoende ruimte in de agenda te reserveren, maakt dat de gezamenlijke groei en het hiervoor benodigde draagvlak geoptimaliseerd wordt.

Uit de feedback is gebleken dat de workshop nieuwe en inspirerende gedachten bij de deelnemers heeft opgeleverd. De follow-up is afgesproken en we kijken dan ook met trots en enthousiasme uit naar de vervolgstappen die we mogen gaan maken.

Speciale dank aan GRS Retail voor de uitdaging, Bluegg voor de co-creatie en Capi Europe BV voor de inspirerende locatie.


Ook interesse in onze werkmethodiek? Mail ons eenvoudig via: info@connectingall.nl


Jean - Claude Crijns

Connecting All

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page