top of page
Zoeken
  • Connecting All

Mooie uitdaging in de zorg: “met meer succes zorgverlenen.”Deze week gaan we de uitdaging binnen de zorg aan. We mogen 2 werksessies organiseren voor ca. 130 medewerkers werkzaam binnen de zorgverlening Limburg. De werksessies staan in het teken van het meer bewuster worden van je eigen rol om verbeterd maatwerk te kunnen bieden aan de zorgbehoevende.


Hoe word je succesvoller in je zorgverlening? Een hospitality wijsheid luidt: “vriendelijkheid is moeilijk weg te geven, ze wordt bijna altijd teruggegeven.” Tijdens de werksessie nemen we de deelnemers mee in het bewustwordingsproces met als doel een verbeterde beweging te realiseren. Een beweging die de oprechte aandacht aan het bed positief doet toenemen.


Een simpele begroeting bij binnenkomst, een glimlach op je gezicht, een uitnodigende houding, het zijn allemaal voor de hand liggende competenties, die zo logisch klinken dat het opschrijven hiervan wel hele open deuren zijn. En toch merken we dat de vragen, “Waar sta jezelf voor?” en “Hoe bewust ben je van de zorgkwaliteit waar de organisatie voor staat?”, vragen zijn die niet meer effectief op de dagelijkse werkagenda staan. In onze ogen een resultante van de afgelopen jaren, waar we met minder middelen, aan steeds meer verwachtingen dienen te voldoen. Verwachtingen die op termijn gelimiteerd zijn.


Gelukkig zit momenteel de kwaliteit van de zorg weer in de lift. Wat ons betreft is juist nu het tijdperk aangebroken, dat we binnen de zorg positiviteit en vooruitgang nodig hebben. De zorgsector weer interessant maken, aantrekkelijker maken binnen de arbeidsmarkt, zodanig dat de keuze om zorgverlener te worden weer gaat groeien. Inspirerend is het om met trots en plezier een bijdrage aan deze uitdaging te mogen leveren?


In onze werksessies gaan we met elkaar actief aan het werk. Welke factoren maken het succes in de zorg? We staan stil bij het individu, het team en de instelling. Een drie-eenheid die optimaal op elkaar afgestemd dient te worden. Welke WOW-factoren zullen we gaan vinden?

We zijn erg nieuwsgierig.

Ook interesse? Mail ons: info@connectingall.nl en we nemen contact met je op.


Jean - Claude Crijns

Connecting All

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page