top of page
Zoeken
  • Connecting All

Onze werksessie The WOW factor wederom succesvol
Onze hoog gewaarde workshop “The WOW factor” stond vandaag op het programma. Samen met vijf verschillende ondernemingen aan het werk mogen gaan, die alle 5 hun eigen ambitie vol passie willen waarmaken. We voelen ons vedermaal vereerd om met onze workshop de hulpvragen die aan de orde zijn te mogen beantwoorden.


Het doel van de werksessie is samen met de deelnemers een vliegende -en vooral positieve doorontwikkeling maken in hun ondernemingen.


Vijf ambitieuze deelnemers die hun dromen willen waarmaken op het gebied van "coaching en begeleiding van jonge moeders en ouders", “strategische advisering voor management", "ontwerpen en training in couture-design", “succesvol ondernemen met unieke producten en logistitieke processen" en "community development voor een bijzonder initiatief". Overall gezien een mooie inspirerende en uitdagende groep deelnemers.


Naast het leren toepassen van onze uniek ontwikkelde methodiek rondom “The WOW factor” is de kruisbestuiving tijdens de werksessie een extra mogelijkheid om te leren en ervaren, wat “the WOW factor” voor een ander betekent. "Verrassend anders en vernieuwend” gaf een van de deelnemers aan het einde aan ons terug. 


Natuurlijk kunnen we vanuit ons integer handelen niet te specifiek vertellen wat de behaalde resultaten zijn. Echter op hoofdlijnen zijn ze via 3 sporen samen te vatten. 

Wat maakt nu dat je succesvoller wordt? 

Wat maakt nu dat de zichtbaarheid en waardering van jouw onderneming zal toenemen?

En waardoor zullen de omzetkansen zeker groter worden? 


Mooi om de passie en trots tijdens de werksessie te zien groeien. Het inspireert ons om deze workshop ook komend jaar wederom aan te bieden.


The WOW-factor zal in 2020 drie maal georganiseerd gaan worden. Heb je interesse in deze workshop meld je nu al aan via info@connectingall.nl en we gaan graag samen met je opzoek naar jouw positieve ontwikkelingskansen. Kansen op het gebied van organisatie, team en professional. 

24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page