top of page
Zoeken
  • Connecting All

Open Space Event December 2015

Op 4 december heeft Connecting All in samenwerking met het Inspiratiehuis Maastricht een Open Space Event georganiseerd, waarin 23 ZZP-ers en MKB-ers uit de regio Maastricht, een ochtend actief aan de slag zijn gegaan met het zogenaamde Community denken en werken.


Na de presentatie rondom de vraag wat is “Community denken en werken?”, zijn de deelnemers aan de slag gegaan met de “What’s in it for me?” vraag. Het model waar de deelnemers gebruik van konden maken was het fysieke community model. Een model dat de deelnemers niet alleen alle ruimte bood voor het leveren van input of ophalen van benodigde informatie, maar een model wat de deelnemers ook het belevenisgevoel liet ondervinden van communitygedrag.


Het enthousiasme was groot en de discussies en gesprekken waren vruchtbaar. Het resultaat zal, mede op verzoek van de deelnemers, tijdens de follow up in januari 2016, gepresenteerd worden. Te weten: de basis voor de community voor ondernemende mensen.


De deelnemers van december hebben al aangegeven te willen deelnemen. Als je denkt dat je dit ook interessant vindt, dat je wilt deelnemen in januari of als jezelf nadere info wilt ontvangen over het concept van Connecting All rondom Community denken en werken, schroom dan niet en neem ff contact op via 2connectall@gmail.com of reageer gewoon ff op deze blog.

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


Post: Blog2_Post
bottom of page