top of page
Zoeken
  • Connecting All

Positive Change Program bij UTS op Sint Maarten

Connecting All heeft, in co-creatie met Bluegg, een fantastische training mogen verzorgen voor de board of directors bij UTS het telecombedrijf in de Caribbean. Een geweldig EQ Leadership programma met als doel samen te werken aan “Creating Positive Change”. Een zeer geslaagde operatie die alleen mogelijk was door de zeer geïnspireerde deelnemers. De basis is gelegd voor een geweldig “Change Program” waarin Team, Execution en Trust centraal staan met the Ambition “Customer Centricity”.


Even naar Sint Maarten of eigenlijk Anguilla, want daar hebben we op een zeer inspirerende locatie de training mogen verzorgen. Wat een mooie uitdaging vooraf! En wat een mooie ervaring achteraf. Inspirerend was het om ondanks de grote cultuurverschillen zo snel als team dezelfde “taal” te spreken. Naast de inhoudelijke leermomenten die we met elkaar hebben beleefd, hebben we ook meer inzicht gekregen in de Caribbean Way of thinking and living.


Sint Maarten een bijzonder eiland, waar het Nederlands deel en het Frans deel onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn en ieder zijn eigen weg bewandelt. Eén eiland met 2 soorten van regelgeving, bijzonder om te mogen ervaren hoe men op dit eiland naast elkaar leeft. Zie het als een afgebakende community waar iedereen elkaar kent en positie claimt binnen deze community. Volledige integratie zou je denken, maar niets is minder waar.

Natuurlijk is er sprake van wet en regelgeving, echter het hebben van een netwerk met de juiste contacten maakt het leven voor de bewoners op dit eiland wel zo gemakkelijk. Kortom een totaal andere manier van denken en werken, waar we als Connecting All de Nederlandse manier van denken en werken op geprojecteerd hebben. En met succes de basis, het fundament voor de Positive Change is gelegd. We kijken nu al uit naar de follow-ups in de Caribbean.


Thanks to all the people who where involved in this program.
Jean - Claude Crijns

Connecting All

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page