top of page
Zoeken
  • Connecting All

ProcesbegeleidingZicht houden is een must.


Een nieuwe invulling of richting zoeken voor je organisatie, team of gebied of werken aan een betere samenwerking is een inspirerend proces. De veelheid aan ideeën, belangen en opvattingen maakt dat (over- en- in)zicht hebben cruciaal van belang is om succesvol te blijven. 


Het hebben van structuur en overeenstemming bereiken tussen conflicterende belangen zijn onlosmakelijk verbonden met begrippen als draagvlak en ambassadeurschap. 

Onze rol in procesbegeleiding maakt groepen effectiever in het proces. Het grote voordeel van onze procesbegeleiding maakt dat wij, als spiegel, sparringpartner, mediator, coach en/of voorzitter, een neutrale, betrokken rol kunnen invullen. Een rol die bij uitstek positief en constructief het vertrouwen en de inspiratie onder deelnemers weet waar te borgen.

Wij faciliteren, enthousiasmeren en ondersteunen groepen en organisaties bij hun verander-, ontwerp-, en ontwikkelhulpvragen. Vanuit een strength based approach, helpen we bij het formuleren van een missie – visie, het definiëren van een veranderstrategie en/of vraagstukken waarbij de route nog te bepalen is.


Om de route succesvol te volgen is het hebben van goed zicht cruciaal. Een verrassend overstijgende helicopterview afwisselen met een nieuwsgierig onderzoekend vergrootglas maakt dat onze procesbegeleiding onderscheidend en objectief van de juiste focus blijft voorzien.  


Onze jarenlange ervaring op het gebied van procesbegeleiding in zeer diverse sectoren maakt dat we, zowel nationaal als internationaal, in veel verschillende “keukens” hebben mogen kijken en acteren. Deze ruime ervaring maakt dat in onze procesbegeleiding unieke en onderscheidende inzichten worden meegenomen. Connecting All in optima forma.


Interesse in onze procesbegeleiding? Mail ons via info@connectingall.nl.


Wikipedia: De route is de weg van punt A naar B die men aflegt. Vertaalt naar een proces:  A is de huidige situatie, B is de gewenste situatie en W is de weg van A naar B.


Jean - Claude Crijns

Connecting All

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page